Vinterluksus med Vidda of Norway

Sponset innhold

Tekst: Julia Gundersen

Foto: LasseTrærne over meg er dekt av et tykt lag med fersk snø. Den magiske, hvite vinterskogen er inviterende og lun. Med snø til knærne tråkker jeg min egen sti. Det går ikke fort, men det ikke er meningen heller. Jeg tar meg tid til å studere det uberørte og ville, de små tingene, alt jeg ellers ville hastet forbi.

Det er en av de fine, kalde vinterdagene, der kulden stikker i kinnene og solen titter frem med ujevne mellomrom. Det er en dag hvor det er best å være ute. Sekken er pakket med vedkubber, termos og det jeg kunne finne av sjokolade og kjeks i skuffene hjemme. Den er pakket og klar for turkos og hygge ute i skogen.


Vel fremme i camp er det tid for pølser på bålet, noe varmt i kroppen og ikke minst tid for å lene seg velfortjent tilbake etter en strabasiøs vandring i dyp snø. Lukten av bål blander seg med lukten av skog, varmen fra bålet kjemper om plassen med kulden fra vintervinden som tar tak i flammene. Stillheten rundt meg er akkurat det jeg kom for. Et sted å senke skuldrene og fylle på med ny energi.

Luksusen er komplett når jeg setter meg godt til rette i turstolen min med en kopp rykende varm kakao mellom hendene. Jeg tiner fingrene rundt koppen etter å ha jobbet med å få fyr, og kan endelig nyte bålet som omsider brenner av seg selv i de våte og kalde omgivelsene. Jeg lener meg godt tilbake og nyter utsikten mens jeg venter på at pølsene skal bli klare.

Tur for meg betyr kos, men jeg har allikevel aldri vært den som pakker sekken tyngre enn den trenger å være. Absolutt alt på pakkelisten min, både for dagsturer og lengre turer er valgt med omhu, og turstolen er en av de nøye utvalgte tingene som alltid blir med. Den er liten og lett, enkel å bruke og gir det lille ekstra jeg trenger etter en lang dagsmarsj. Litt ekstra luksus er verdt å pakke med; for meg er den luksusen masse tursjokolade og turstolen fra Vidda of Norway. Hva er din?
Tre grunner til at vi digger stolene fra Vidda of Norway

– Turstolene fra Vidda of Norway pakker lite og lett, kan enkelt festes på utsiden av sekken eller tas med i den store tursekken. De er like fine på korte dagsturer som på de lange turene over flere dager.

– De kan brukes hele året, og kan justeres i ryggen slik at du kan få den sittestillingen du liker best.

– Norsk design, inspirert av den fantastiske Hardangervidda vår, laget med fokus på kvalitet og gjenbruk.

God tur(stol)!