Turmat uten utstyr: Dette er vår favoritt!Noen dager vil vi pakke med oss noe godt og enkelt. På dagsturer med liten sekk legger vi vekk matlagingsutstyr og gass, og nyter enkle måltid som ikke krever så mye. En favoritt vi har laget flere ganger er fylte lomperuller. Det er godt og kan tilpasses til det du har i kjøleskapet.


Vi har prøvd oss på både spekeskinke og røkelaks, men spekeskinke holder seg best i sekken over lengre tid. Det betyr at dette måltidet også er perfekt å lage på lengre turer, da det meste holder seg godt. Er du litt lei brødmat og svette osteskiver må du teste ut det her!
Ingredienser:

1 pakke lomper

1 pakke spekeskinke

Ruccola

Paprika

Syltet rødløk

Kremost

Pesto


Til 2 personer


Hvor mye av hver ingrediens tar du på øyemål og "gefylen". Vi pakker grønt og spekeskinke i gjenbrukbart matpapir av bivoks og bomull, og tar med et enkelt skjærebrett og kniv. Lompene kan også rulles ferdig hjemme, men vi liker å ta med ingrediensene ut, for som dere vet; maten smaker mye bedre når man tilbereder den ute!Smør lompen med et tykt lag kremost, legg på ønskede grønnsaker og spekeskinke og rull forsiktig sammen.

Veldig enkelt - veldig godt!Håper det smaker!