Turinspirasjon: 6 instagramkontoer


Tekst: Vilde Vollevik Foto: Instagram


Instagram er mitt "go-to" sted for å hente inspirasjon til turer og nye eventyr. Det er så mange flinke folk der som deler utrolig mye spennende, og her har jeg samlet seks instagramkontoer jeg elsker å se i feeden.@josteinv

Jostein Våge deler hvordan han sjonglerer familieliv og friluft. Han tar med barna ut på tur og skriver om hvordan han gjør det til en så fin opplevelse som mulig. Han er også utrolig dyktig på å ta bilder og deler mange gode fototips som tar turbildene til et nytt nivå.

@skotnesve

Denne feeden er så beroligende, og består av vakre og naturlige bilder i duse farger. Veronica Skotnes bor på en seilbåt og lever for øyeblikket livet i Finnmark. Det er interessant å se hvordan hverdagen er på seilbåt og hvordan hun sjonglerer dette som student med bachelorgraden arktisk friluftsliv.

@luiseengesvik

Jeg elsker bildene til Luise! De får frem gode følelser og fremstår som veldig "ekte og i øyeblikket". Hun holder til i Finnmark og er ambassadør for Norsk Friluftsliv. Hun har også bodd i en seilbåt og er rett og slett bare veldig glad i å være ute! Bildene hennes inspirerer meg til å dra på tur, og ikke minst fange turglimt med kamera.
@aastesvillmarksliv

Jeg begynte å følge Åste i forbindelse med at hun skulle gå Norge på langs for et par år siden. Jeg syntes det var utrolig tøft gjort av henne og ble veldig inspirert av å se turbildene hennes dukke opp i feeden. Nå sjonglerer hun friluftsliv med jobben som sykepleier og poster de fineste bildene fra livet hennes i nord. I 2021 har hun planer om å krysse Finnmarksvidda på tvers. Pluss: hun har verdens søsteste alaskan malamute!@ingridandreahj

Ingrid er en av Norges største influencere når det kommer til tur og friluftsliv, og poster feel good bilder i sterke farger. Med hashtagen "liveterbestute" viser hun hvordan friluftsliv er godt for både kropp og sjel. Hun poster idylliske øyeblikk fra morgenkaffe i hengekøye eller telttur på en topp i Lofoten, men er ikke redd for å vise frem de mindre idylliske sidene ved friluftslivet.

@vibekeheiberg

Vibeke har en fargerik feed full av bilder fra hennes uteliv. Hun er fra Telemark og elsker livet ute både på vinteren og sommeren. Hun digger å stå på ski, kaffe på bålet og avslapning i hengekøye. Jeg blir rett og slett bare utrolig glad av å se bildene hennes!