Tekst: Vilde Vollevik Foto: Lasse, Vilde Vollevik

Vi har testet tortillatrenden!
Denne måten å spise tortilla på har gått viralt på internett en god stund og vi tenkte det var på tide å teste ut dette på den beste mulige måten. Vi tok med stekepanne, gassbrenner og ingredienser ut i skogen og lagde oss litt av et festmåltid!
Etter litt prøving og feiling har vi kommet frem til fire forskjellige smakskombinasjoner å ha i tortillaen. Dette er perfekt turmat - supergodt og enkelt å lage!

Fremgangsmåten er enkel:
Fordel ingrediensene til hver sin 1/4 av tortillaen. Lag et lite snitt nederst på tortillaen. Brett tortillaen tre ganger så den blir formet som en trekant. Stek på medium varme på hver side.
1 Den meksikanske
Avokado
Paprika
Bønner med tacokrydder
Salsa
Mais
Ost


2 Den italienske
Mozzarella
Tomat
Pesto + litt grønt
Salami eller pepperoni (vi gikk for en vegansk versjon fra merket Astrid og Aporna)

3 Den libanesiske
Falafel
Hummus
Tomat + litt grønt
Salat

4 Den søte
Bær (vi valgte blåbær, men jordbær er også veldig godt)
Banan
Nutella
Peanøttsmør

Test noen av oppskriftene selv - eller lag din helt egen vri!
Vi kan i hvert fall anbefale dette som turmat på det varmeste. Hva du har i tortillaen er det bare fantasien som setter grenser for, men her har du litt inspirasjon til neste gang du skal ta med måltidet ut! Tortillaen kan også stekes over bålet i en bålpanne.
Bon appetit og god tur!
