Sommerglimt: Hei Juni!


Tekst: Vilde Vollevik Foto: Vilde Vollevik, Alexander Ågren


Overgangen fra mai til juni var etterlengtet fra min side. Jeg har gledet meg til å tre inn i den første sommermåneden helt siden snøen smeltet i byen. Mai var kjedelig, med grått vær og en stengt hovedstad. Heldigvis bydde de første juni-dagene på strålende sol og en gradestokk som bikket 20. Jeg startet sommeren med å si ha det til Oslo-livet og flytte tilbake til hjembyen min Son. Etter et år i hovedstaden takker jeg for meg og trer tilbake til en roligere tilværelse og nye prioriteringer. Jeg har allerede begynt å planlegge sommerens turer, og jeg gleder meg til å ta med GLIMT på disse prosjektene.

Jeg har som mål å teste ut klatring i sommer, og jeg har allerede rukket å klatre flere ganger. Helt ærlig har dette med klatring vært en berg og dal bane av høydeskrekk og mestringsfølelse, men jeg tror jeg liker det.