Sommerglimt: Hei Juni!


Tekst: Vilde Vollevik Foto: Vilde Vollevik, Alexander Ågren


Overgangen fra mai til juni var etterlengtet fra min side. Jeg har gledet meg til å tre inn i den første sommermåneden helt siden snøen smeltet i byen. Mai var kjedelig, med grått vær og en stengt hovedstad. Heldigvis bydde de første juni-dagene på strålende sol og en gradestokk som bikket 20. Jeg startet sommeren med å si ha det til Oslo-livet og flytte tilbake til hjembyen min Son. Etter et år i hovedstaden takker jeg for meg og trer tilbake til en roligere tilværelse og nye prioriteringer. Jeg har allerede begynt å planlegge sommerens turer, og jeg gleder meg til å ta med GLIMT på disse prosjektene.

Jeg har som mål å teste ut klatring i sommer, og jeg har allerede rukket å klatre flere ganger. Helt ærlig har dette med klatring vært en berg og dal bane av høydeskrekk og mestringsfølelse, men jeg tror jeg liker det.Håper alle har hatt en fin start på sommeren!