Real Turmat: Hvilken smaker best?


Tekst og foto: Vilde Vollevik


De fleste har sett de oransje posene hengende på veggen i sport- og turbutikker. Real turmat lager smakfulle måltider med lav vekt, og du trenger kun tilsette kokende vann for å få et fullkomment måltid. De to siste årene har jeg spist mer Real Turmat enn noen gang, og jeg har helt klart funnet meg et par favoritter. Norgesferien og norsk fjellsommer er rett rundt hjørnet, så for å gjøre det hakket enklere for deg å velge ut turmaten vil jeg anbefale de beste oransje posene.
Thai Red Curry

Jeg elsker en god thai red curry, og plusspoeng for at denne er vegansk! Curryen var utrolig smakfull og ga god tyggemotstand. Dette er den retten fra Real Turmat jeg kjøper gang på gang, og jeg blir aldri lei. Noen ganger tilsetter jeg litt ekstra ingefær, men denne curryen er 100% perfekt i seg selv. Ser du denne i butikken anbefaler jeg virkelig å teste den!

Denne retten får 10 av 10 fra meg!Torsk i karrisaus

Jeg var skeptisk til fisk i tørket turmat, men overraskende nok var dette veldig godt og helt klart noe jeg vil kjøpe igjen! Retten var kremet og veldig smakfull, men du må like fisk for at denne retten skal funke. 8/10Chiligryte vegansk

Dette er en av mine favoritter fra Real. Chiligryten er vegansk, men veldig mettende, noe som er et stort pluss. Det er fint å finne gode veganske/vegetariske alternativer i turmatverdenen. Konsistensen er kjempegod og smaken upåklagelig. Kan bli litt kjedelig i lengden.

8/10


Chili con carne

Denne minner meg om den veganske chiligryten, men jeg synes dessverre ikke at konsistensen er like god. Kjøttet ble aldri helt mykt og det ga for mye tyggemotstand. Ellers er måltidet fullt av smak og mettende.

7/10Couscous

Denne retten er vegansk, noe som er et pluss, men dessverre ikke like spennende som chiligryten. Er du en person som liker enkel mat derimot, er dette noe for deg. Kan bli litt tørt og kjedelig i lengden.

5/10


Kylling i karri

Dette måltidet slukte jeg i meg etter en lang og aktiv dag på fjellet. Denne retten er kremet på en måte som bare Real Turmat får til, og selvfølgelig full av smak. Minner veldig om Thai Red Curry på smak, men er kanskje hakket mildere. Kyllingen får god konsistens og hele retten metter godt.

10/10