En vårfin helg på vidda og erfaringer fra et kitekurs

Tekst og foto: Julia GundersenHar du noen gang vurdert å ta et kitekurs, men lurer på hvordan det er å fly en kjempestor drage med ski på beina? Jeg har lurt selv, vurdert opp til flere ganger om dette er noe jeg ville være i stand til å gjennomføre. Samtidig har jeg hatt veldig lyst til å prøve - hvor vanskelig kunne det være? En helg sent i april bestemte jeg meg for å få svar på alt dette. Jeg kjørte til Haugastøl, klar for å utfordre meg selv, og prøve noe nytt, nok en gang. Det er en av de bedre avgjørelsene jeg har tatt dette året. Faktisk ble denne helgen en av de beste helgene så langt denne vinteren. Det ble en helg med masse lek og mestring i mitt favorittelement. Jeg stiftet bekjentskap med en ny hobby jeg garantert tar med meg videre.