GLIMT er et digitalt univers for opplevelser, livsstil og glimt fra store og små eventyr!

Chillout Produktbilder-96.jpg

HISTORIEN BAK GLIMT

Ideen om GLIMT ble til i starten av 2021 - midt oppi et kaos av mutert virus og permitteringer. Vi hadde plutselig all verdens tid, og vi bestemte oss for å gjøre noe av det vi liker aller best - være ute i naturen. På en overnatting i Nordmarka snakket vi om fremtiden og hvordan vi skulle finne tid til å gjøre mer av det vi elsker. "Du har ikke tenkt tanken på å lage et magasin da?". Og slik ble ideen til.

 

Ideen var å skape en plattform hvor vi kunne dele vår entusiasme rundt friluftsliv, reise og en balansert livsstil. Gjennom vår lidenskap for å uttrykke oss kreativt med tekster og bilder kom vi frem til konseptet GLIMT. Vårt ønske for GLIMT er at det skal være et "digitalt univers" fullt av inspirasjon til store og små eventyr. Vi visste at vi ville heldigitalisere oss fra første stund og satset på formen "digitalt magasin".

GLIMT er en del av Vibber Media, og selvstendig prosjekt vi har på siden. Vibber Media er et personlig foretak som leverer tjenester innen tekst, foto, grafisk design og nettsider.

 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss - enten på magasinetglimt@gmail.com eller gjennom kontaktskjemaet vårt her.

 

Følg oss gjerne på Instagram og Facebook for daglig inspirasjon! @magasinetglimt.no

HVEM ER VI?

GLIMT består av Julia og Vilde - to jenter som deler en stor lidenskap rundt friluftsliv, reise og en balansert livsstil. Vi er alltid på søken etter store og små eventyr, ivrig etter å oppleve alt det fantastiske denne verdenen har å by på. GLIMT er vår måte å dele alt dette med dere - gjennom artikler og bilder.

JULIA N. GUNDERSEN

030221-84_edited.jpg

Julia er ute å leker så ofte hun kan, helst i snøen. Når muligheten byr seg er hun ute å reiser. Slik har det vært de ti siste årene og slik skal det fortsette å være. Hun brenner for å muliggjøre naturopplevelser i all slags vær, og har hovedansvar for spalten om bevegelse. Hver dag er et eventyr som krydres med en stor dose galskap og balanseres med en liten dose yoga. En formel hun tar med seg inn i GLIMT!

VILDE VOLLEVIK

030221-93.jpg

Vilde sin store lidenskap er å dra på små og store eventyr, enten det er i skogen bak huset eller på andre siden av jorden. Hun elsker å uttrykke følelser og tilstander gjennom foto, tekst og film. Vilde har drevet med grafisk design og utforming av nettsider i lang tid, og jobber med dette gjennom VIBBER MEDIA. Ved siden av dette har hun en fot innom både mat- og serveringsbransjen og motebransjen.